Cautare

880 de rezultate pentru "stiri teleton tvr3" (2.82 secunde)
, iar Gabriela Mirica va fi producator executiv al unor programe de stiri, scrie Adelin Petrisor pe blog. De asemenea, Catalina Porumbel va parasi RTV pentru Antena3, potrivit lui Adelin Petrisor.
In toata perioada post-comunista, a fost un post de stiri si comentariu politic, social si cultural de mare autoritate in Romania, care a prezentat cu ochi critic si realizarile, dar si derapajele legalitatii si democratiei din societatea noastra.
O platforma de stiri a mai calculat si faptul ca suma de 22 milioane de dolari pentru proiectul AATIP reprezinta mai putin de 0,004% din bugetul SUA.Mass-media, comentand aceste cheltuieli, a utilizat tot soiul de clisee, de tipul adevarul este acolo, iar unii au facut si greseli flagrante;
urmariti meciurile Echipei Nationale feminine de handbal, pentru ca s-ar putea sa aflati pe 19 Decembrie ca fetele noastre sunt Campioane Europene la handbal feminin si voi ati stat sa va uitati in gura lui Gadea, Badea, Zamfir, Guse, Bogdan, Ciutacu, Chireac, Cristache, Buscu, Pieleanu, Dogioiu, Ficeac, Ionita si alte specimene ale menajeriei televizate de canalele de stiri.
Carmen Bruma iti dezvaluie secretul ei Frumoasa prezentatoare de stiri sportive de la Realitatea TV Carmen Bruma a scris pe pagina ei de Facebook, care este secretul ei pentru care are un abdomen perfect.
Pentru a va convinge, gsp.ro va invita sa urmariti galeria foto : http://ligasexy.gsp.ro/stiri/1571/foto-frumoasa-din-finala-sabine-lisicki-e-noua-senzatie-din-tenis.htm
Pe principiul ca oamenii nu ar aprecia ceva atat de valoros decat daca ar fi nevoiti sa plateasca pentru asta, a incercat sa vanda documentele la licitatie catre agentiile de stiri;
Era deja posibil accesul la fisiere hipertext si la grupurile de stiri. In 1991 proiectul incepe sa fie prezentat in diverse colective din CERN, iar in luna iunie este organizat primul seminar de calculatoare cu ajutorul acestui sistem, adica pe WWW.
Echipa ambasadei Romaniei in USA este zilnic implicata in diverse proiecte in derulare, in editarea buletinului de stiri al ambasadei, in analizarea unor subiecte internationale, in organizarea de evenimente, in elaborarea profilului SUA cu elemente de interes general.
In urma cu cativa ani, cand era prezentatoare de stiri, ea era roscata si, cand a decis sa se faca blonda, nu a spus nimanui ce are de gand sa faca.
Alexandru George Timofte, fiul fostului director al Serviciului Roman de Informatii (SRI) Radu Timofte, a murit la numai 32 de ani. Decesul a survenit in urma unei boli, la clinica unde se afla spitalizat, scrie Stiri pe surse.
- Mama, tata, 14 februarie 1970!!! 45 de ani de casnicie. La multi ani! Va iubesc!. Sursa : http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/253696
In septembrie 2004 a ajuns subiect de stiri dupa ce a pus pe jar toate oficialitatile Iasiului, pe care le-a anuntat ca a plasat bombe in cele mai importante institutii ale judetului.
2015 Dupa o lunga asteptare, Ascensiunea planetei revine brusc in actualitate cu foarte multe stiri pozitive, aduse de o serie intreaga de surse de informare.
Directorii, monitorizati la performanta Guvernul a adoptat miercuri o hotarare prin care plafonul arieratelor pentru operatorii economici monitorizati va fi redus cu minimum 15% pentru anul 2006, comparativ cu anul trecut.
- Fa-ti timp in fiecare zi pentru a sta de vorba - despre vreme, despre stiri, despre inundatiile din tara, despre campionat, despre apropiatul concediu.
Pentru o sursa de stiri despre viata privata a Lucretiei, un personaj important este Johannes Burckardt din Strasbourg, italienizat Burcardo, maestru de ceremonie in timpul pontificatului papei Alexandru al VI-lea.
Pe strada, in trafic, in case, imaginile buletinelor de stiri infatiseaza violenta rabufnind din toate straturile societatii romanesti, atavic, fara niciun fel de control.
Tot a doua zi, s-a anuntat la stiri ca in zona a fost vazut un OZN. Dupa acest incident, S.C.
Presedinte Martin Schulz Stimate Domnule Presedinte MARTIN SCHULZ, DCnews.ro, un site de stiri, analize si comentarii din Romania, doreste sa va sesizeze, in calitatea dumneavostra de Presedinte al celui mai inalt for reprezentativ al cetatenilor Uniunii Europene - Parlamentul European, asupra incercarilor de intimidare a jurnalistilor care lucreaza in cadrul DCnews.ro prin actiunea declansata de Sectia de Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din Romania.
google-analytics.com